Muškaři vezou z MS ve Španělsku bronz v týmech

Česká reprezentace v muškaření skončila na MS ve španělském Asturias na bronzové příčce.

Přinášíme informace z posledního kola šampionátu a celkové výsledky MS v muškaření ve Španělsku. Vojtěch Ungr na zvednutém a přikaleném Caudalu předvedl výborný výkon. Dal 15 ryb a obsadil 2. místo v sektoru. Tomáš Adam na výrazně zakalené a zvednuté Piloňe zachytal fantasticky. 4 velké ryby a 1. místo v sektoru. Na Trubii se zdařilo. Luboš Roza vsítil 11 ryb a obsadil skvělé 2. místo v sektoru. Na Davida Chlumského se usmály krásné rozhodčí i příznivý los. Na nejtěžší řece chytil 11 ryb a obsadil velmi pěkné 3. místo v sektoru. Dlouho nás napínal Tonda Pešek na jezírku. Ulovil 6 duháků a bylo z toho 7. místo v sektoru. image0 new

Díky naprosto skvělému výkonu v posledním kole jsme se posunuli na bronzovou příčku. První místo obsadili a mistry světa se tak stali španělé, stříbrné medaile vybojovala Francie. David Chlumský v jednotlivcích obsadil celkově 4. místo, což je v takové konkurenci úžasný výsledek. Ostatní kluci jsou srovnaní jako vlaštovky od 20. do 29. místa.

image0 new new

Gratulujeme českým muškařům k medailové pozici na světovém šampionátu. Petrův zdar!

Petr Barák (manažer týmu), za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.