Čeští vláčkaři uspěli na mezinárodním závodě "Ondavská rotačka"

O víkendu proběhl mezinárodní závod v LRU přívlač - Ondavská rotačka. Jedná se o tradiční podzimní akci na východě Slovenska. Šampionát proběhl na řece Ondavě dle pravidel FIPS.

Závodu se zúčastnilo 70 závodníků z reprezentačních výběrů Slovenska, České republiky, Polska, Lotyšska a Maďarska. Českou republiku reprezentoval tým ve složení Filip Musil, Michal Běhounek, Honza Libjak, Honza Nový a Patrik Daneš.

IMG 0250

image0

Po sobotě byl první Michal Běhounek se slušným náskokem. V neděli se mu nepodařilo první kolo, kdy zapsal pouze jednu rybu. To se mu stalo osudným a v závodě skončil “až” na čtvrtém místě. Naopak Filip Musil vyrovnaným výkonem dokráčel k bronzovému umístění, a dosáhl tak svého nejlepšího výsledku v dosavadní kariéře. Věříme, že ho čeká ještě spousta takových momentů. Slušné výsledky předvedl i zbytek týmu, kdy Honza Libjak obsadil 12. místo, Honza Nový 13. místo a Patrik Daneš 14. pozici.

IMG 5260

IMG 3867

Gratulujeme Filipovi Musilovi k bronzové medaili i ostatním k umístění na předních pozicích. Děkujeme celému týmu za reprezentaci.

Jan Kropáček (státní trenér), za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.