Zrušení Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané

Vážení přátelé sportovního rybolovu,

na základě týdenního sledování a dnešní důkladné obhlídky závodní tratě na řece Labi na Mělníce jsme Vám s politováním nuceni sdělit resumé, že dubnové Mistrovství republiky handicapovaných rybářů a žen, plánované v termínu 28.-30. 4. 2023, je z důvodu velkého průtoku vody, a z toho vyplývajícího bezpečnostního rizika, zrušeno.

Též vzhledem k současné týdenní předpovědi, kdy se neočekává výrazný pokles hladiny, jsme se rozhodli s předstihem MiČR zrušit a dát Vám prostor ke změně plánů na nadcházející víkend, na zrušení objednávek "živé" a ušetřit Vám tímto případné přípravy na závody s tímto malým předstihem. Věřte, že nás vzniklá situace mrzí, veškeré zázemí již bylo připraveno, ale bohužel "větru, dešti" neporučíme.

O případném náhradním termínu Vás budeme opět s předstihem informovat.

Omlouváme se tímto za vzniklé potíže a doufáme, že důvody zrušení vzhledem k regulérnosti závodu a bezpečnosti především závodníků s handicapem chápete.

 

S pozdravem za pořadatelskou MO ČRS Kladruby


Tomáš Kučera a Jan Porhansl
předseda a hospodář

 


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.