MS feeder masters je minulostí

Skončilo MS masters v LRU feeder. Původně se měl konat šampionát v JAR, ale z důvodu malé účasti byl přeložen do Itálie na kanál Migliarino u známého Ostellata. A jak si vedl český tým?

Pro čtyři závodníky to bylo první mistrovství světa ve feederu a myslím si, že obrovská zkušenost. Po sobotě jsme byli poslední, nikdo nechytil bonusovou rybu. Na neděli jsme poupravili taktiku a první dvě hodiny chytali malé ryby, ale ve větru 11 m/s to bylo obtížné, a když to nepůjde, tak směřovat k protějšímu břehu na větší ryby. Tato taktika vyšla a byla z toho první a třetí místa v sektoru, a kdyby, ale na to se nehraje... Prostě nám chybělo trochu štěstí. Nakonec z toho bylo celkově 8. místo ve družstvech a 12. místo v jednotlivcích.

IMG 6314

IMG 6346

Všem chci moc poděkovat za to, jak k závodu přistoupili, jaká byla atmosféra, všichni jsme si pomáhali, a to, že na trati vlála vlajka České republiky a ČRS, je naší odměnou. Největší poděkování patří Pepovi Konopáskovi za trpělivost hodnou „stréců“, Miroslavu Sáckému za perfektní břeh, mediální práci a přípravu a Petru Danišovi, který ve svém věku odvedl neskutečný výkon a bylo mi ctí poslouchat jeho rady a Lucu Pergreffimu, to je jedno velké srdce a člověk, kterého si moc vážím.

Týmy

Děkuji všem, kdo nám drželi palce, tu podporu jsme cítili na dálku. Gratulujeme vítězům, jak v kategorii jednotlivců, tak v družstvech.

Za ČRS děkujeme celému týmu za reprezentaci na světovém šampionátu a přejeme mnoho zdaru do dalších závodů.

Petrův zdar!

Za reprezentaci Pavel Velebný, za ČRS Lukáš Mareš, Petra Hnízdilová


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.