Mladí muškaři bojovali na Ostravici o mistrovské tituly

Mistrovství České republiky juniorů v muškaření proběhlo ve Frýdku-Místku, na rybářském revíru Ostravice 3 (473 075). Akci pořádal místní organizátor, MO ČRS Frýdek-Místek II Casting, a zúčastnilo se jí celkem 30 závodníků, včetně 4 benjamínků a 3 děvčat.

Bohužel, sobotní závod musel být zrušen kvůli zakalení vody, které způsobily přívalové deště během páteční noci a sobotního rána. Voda se však do neděle vyčistila, což umožnilo odchytání dvou závodních kol v každé ze skupin (A a B), tedy celkem čtyř závodů. Největší rybou závodu byl jelec tloušť o délce 457 mm. Celkově se podařilo ulovit 195 kusů ryb, mezi nimiž byly pstruh obecný, lipan a jelec tloušť.

MČR JUNIOŘI 2024 002

Mistrem republiky v kategorii junioři pro rok 2024 se stal Richard Švub, zatímco titul mistryně republiky juniorek pro rok 2024 získala Radana Ondrušková. V kategorii benjamínků se mistrem republiky 2024 stal Lukáš Havlík. Kompletní výsledky závodu najdete ZDE.

Všem vítězům gratulujeme a děkujeme všem závodníkům za jejich účast a skvělé výkony.

Petrův zdar!

Rostislav Oliva, za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.