Soustředění juniorů - Rybolovná technika

V poklidném prostředí městyse Štoky nedaleko hlavního tahu Jihlava – Havlíčkův Brod proběhl v týdnu od 18. do 24. červencedalší ročník soustředění juniorů v Rybolovné technice. Pro velký zájem nadšených závodníků byla původně plánovaná kapacita navýšena, a tak se v neděli 18. července u fotbalového hřiště výše zmíněného městyse sešlo celkem 29 závodníků.

O rozvíjení technických dovedností a bodových zisků závodníků se staralo celkem šest trenérů, z nich pět se může pyšnit i individuálními tituly mistrů světa v tomto sportu. Sedmidenní akce zahrnovala intenzivní dvoufázový trénink kompletního pětiboje a dva kontrolní závody. Skupiny byly promíchány tak, aby každý měl možnost poznat závodníky z jiných územních svazů. V rámci osobního volna se pak nezávisle na trenérech rozdělili účastníci na velkou skupinu fotbalistů, podobně velkou skupinu stolních tenistů a jen nepatrnou skupinku mobilistů, kteří se ale stejně po chvíli samovolně začlenili do zbývajících dvou skupin. Finální kontrolní závod prokázal u některých mladých závodníků výrazné zlepšení a u starších ročníků potvrzení kvalitní formy před nadcházejícím mistrovstvím světa juniorů, které se uskuteční v první polovině srpna tohoto roku v Polsku.

Nezbývá než všem závodníkům poděkovat za zodpovědný přístup k tréninku a popřát jim udržení pěkných výsledků i v nadcházející podzimní sezóně. Reprezentantům pak také přejeme úspěch na mistrovství světa a zúročení času, který věnovali poctivé přípravě.

Ing. Karel Kobliha , trenér

IMG 6637

IMG 6664

rt1

rt1


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.