Halové mistrovství ČR v rybolovné technice dospělých

V sobotu 6.11.2021 se konalo v Hořovicích 1. Halové mistrovství ČR dospělých a vložený závod pro žáky a juniory v rybolovné technice. Do Sportovní haly v Hořovicích se sjelo 68 závodníků z celé republiky; závodníky přijeli podpořit i předseda ČRS PhDr. Karel Mach a předseda odboru Rady ČRS Ing. Ivan Bílý.

Účastníci mistrovství a vloženého závodu soutěžili v zátěžových disciplínách arenberg a skish zátěž. Každá disciplína se házela dvakrát a po jejím skončení probíhalo finále 8 nejlepších závodníků s  nejlepšími výsledky a časem.

stažený soubor 3

Halovým mistrem ČR se stal Jan Bombera st. a v ženách Ing. Zuzana Plachá. Ve vloženém závodě pro děti v kategorii juniorů zvítězil David Nejdl, v juniorkách Adéla Buráňová, v žácích Robert Traj, v žákyních Škrobánková Anna, v začátečnících vyhrál Jan Buráň a Markéta Marková.

stažený soubor 8stažený soubor 8

Dorostenci a žáci budou o mistrovské tituly  soutěžit za 14 dní, kdy se koná 2. Halové mistrovství juniorů a žáků v Litovli. Poděkování patří pořadatelům z MO Hořovice v čele s Radkem Spáčilem, kteří pro závodníky připravili krásný a bezproblémový  závod.

stažený soubor 4stažený soubor 4

Odd. sportu a mládeže


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.