Soustředění reprezentace LRU přívlač

O víkendu proběhlo soustředění české reprezentace v lovu ryb udicí - přívlač.

Uplynulý víkend jsme v rámci přípravy strávili na řece Metuji v krásné přírodě kolem obce Peklo.

IMG 3263

Průtok byl velmi malý, během pátku jsme postavili trať a označili jednotlivé sektory. Následovala individuální příprava mimo tato místa. Podařilo se nám nachytat spoustu ryb, které byly v perfektní kondici včetně starších "duháků", kteří zůstali z jarního vysazení. Řeka protéká lesem, tak i v pátečním horku bylo příjemně. V sobotu ráno šlo již o výsledky do kvalifikace.

IMG 3264

Je to velmi dlouhý den, poslední kolo končí 18:15. Balíme věci, počítám výsledky a přesunujeme se na ubytování. Chytili jsme celkem 175 pstruhů.

IMG 3262

Bohužel již z předpovědí počasí máme informace, že v neděli nám počasí přát nebude. Přesto pokračujeme v přípravě a losujeme sektory na druhý tréninkový den. Nedělní ráno ukazuje, že to nebude správný den pro rybaření. Chvíli diskutujeme nad možnostmi, nakonec se shodneme, že podmínky jsou špatné a akci předčasně ukončujeme.

IMG 3265

Chtěli bychom poděkovat MO ČRS Náchod a panu hospodáři Vladimíru Matoušovi za vstřícnost a pomoc s přípravou. Měli jsme k dispozici cca 1,3 km řeky, což je pro naše potřeby maximálně dostačující.

Přejeme české reprezentaci v přívlači hodně úspěchů, a aby další tréninky proběhly již bez nepříznivých zásahů počasí.

Petrův zdar!

Jan Kropáček (trenér), za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.