O víkendu proběhlo v Přerově Mistrovství ČR v přívlači

O víkendu 2.-4. 9. 2022 proběhlo na rybářském revíru Bečva 2 v Přerově XV. Mistrovství České republiky v LRU přívlačí.

Do závodu nastoupilo celkem osm týmů, z každého územního svazu jeden a tým Moravského rybářského svazu. Šampionátu se zúčastnily i ženy. Závodilo se podle platného Soutěžního a Závodního řádu pro LRU - přívlač.

image4

Celkem se v průběhu závodu nachytalo 3 108 ryb, mezi nejčastější úlovky patřil jelec tloušť. Největší rybou závodu byl bolen dravý o délce 510 mm.

image1

V soutěži týmů se na celkovém prvním místě umístili a mistry republiky se tak stali závodníci Jihočeského územního svazu (Miroslav Zvolánek, Vladimír Doubrava, Jiří Vlažný a Martin Gigal), na druhé příčce se umístil tým Západočeského územního svazu (Michal Běhounek, Filip Ráže, Lukáš Markl a Michal Mareš), bronz pak bral tým Středočeského územního svazu (Karel Frélich, Ondřej Havel, Oto Hlaváč a Josef Prokop).

IMG 1861

V soutěži jednotlivců v kategorii ženy patřila zlatá pozice Soně Moravcové (ÚS města Prahy), stříbrnou příčku obsadila Denisa Šoltysová (Středočeský ÚS) a bronz Hana Hoffmanová (Středočeský ÚS).

IMG 1855

Mužská kategorie v jednotlivcích obsadila stupně vítězů v tomto složení: zlato Michal Mareš (Západočeský ÚS), stříbro Miroslav Zvolánek (Jihočeský ÚS) a bronz Martin Gigal (Jihočeský ÚS). Kompletní výsledky závodu naleznete zde.

IMG 1864

Ceny závodníkům předávali garant závodu Stanislav Pernický a vedoucí oddělení sportu a mládeže Rady ČRS Jitka Chybová. Gratulujeme všem medailistům a děkujeme všem závodníkům za účast na šampionátu.

IMG 1870

Za ČRS Lukáš Mareš

 


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.