Krátce z druhého dne MS v lovu kaprů v Maďarsku

Přinášíme další informace z MS v lovu kaprů, šampionát oficiálně začíná dnes (21. 9.).

Druhý den (20. 9.) začal mítinkem kapitánů, kterého jsem se zúčastnil s vicekapitánem Jiřím Mokrým. První část se skládala z velmi emotivní debaty, která se poměrně dlouho točila okolo velikosti sektorů na vodě. Poté následovalo určení pořadí, ve kterém se budou zítra losovat lovná místa a vylosování našich týmů do jednotlivých sektorů.

20220920 163237

Víme tedy, že v sektoru A bude chytat tým Svoboda a Týč, v B Hanuš a Barát a v C pak Ěšpandr a Dostál. Na losování lovných míst na nás přijde řada až jako na 23. tým, což jinými slovy znamená, že losujeme až jako šestí od konce. Vzhledem k systému, kdy se losuje pouze jedno místo v sektoru A a ostatní místa jsou přiřazena předem stanovenou maticí, není tedy důvod k žádné panice.

20220920 180919

Odpoledne jsme strávili prohlídkou sektorů a poradou týmu. Následně jsme se přesunuli na zahajovací ceremoniál, který byl velmi důstojný. Byla pro nás velká čest stát na pódiu v národních barvách za doprovodu české hymny. Silný zážitek! Probrali jsme plán na zítra a odebrali se načerpat síly pro okamžik, na který tak dlouho čekáme – na začátek závodů a chytání ryb. Zítra to konečně vypukne!

20220920 163932

Držte nám palce a fanděte s námi! Petrův zdar!

Miroslav Poupa (kapitán týmu), za ČRS Lukáš Mareš


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.