Česká reprezentace v muškaření dorazila do dějiště letošního MS

Letošní Mistrovství světa v muškaření proběhne v termínu 22.-30. 6. 2024 v oblasti Occitanie na jihu Francie. Český národní tým je již na místě a začal trénovat.

Českou republiku a ČRS bude na světovém šampionátu reprezentovat tým ve složení: Tomáš Starýchfojtů, Lukáš Starýchfojtů, Roman Heimlich, František Kouba, Luboš Roza, Ivan Vančura - státní trenér, Igor Slavík - manažer.

Manažer reprezentace Igor Slavík nám napsal: "Po setkání s místním guidem jsme s ním probrali místní specifika. Vypadá to na náročný trénink a následně závod. Zvláště pak, když je trénink zakázán na závodních řekách. Kromě jedné. Teď už nás čeká tvrdá práce. Myslete na nás, zase se ozveme."

Držíme palce českému týmu a těšíme se na další zprávy.

Petrův zdar!

trenink 2

trenink 3

trenink 1

trenink 4

Za ČRS Lukáš Mareš, Jitka Chybová, foto: Igor Slavík


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

00000272  00000579 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.